Σχετικά με εμάς

Ο Έμπιστος Επιχειρηματικός Σύμβουλος

Με όπλα τη Γνώση, την Εμπειρία και την Καινοτομία η Opus Δυτικής Μακεδονίας ξεχωρίζει στον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων. Ως στόχο έχουμε την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας και την άριστη εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνουμε. Τα χαμόγελα των πελατών μας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με την ίδια ορμή και δύναμη.  

0 +
Χρόνια Εμπειρίας​
0 %
Λάβε τη Μέγιστη Επιδότητση
0 +
Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
kevin-matos-Nl_FMFpXo2g-unsplash


Με την OPUS στην κορυφή!

Σε αυτό το σύγχρονο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκής αλλαγές η OPUS Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματία με στόχο να τον οδηγήσει στην κορυφή. Με προσήλωση στα αποτελέσματα η άρτια οργανωμένη ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει λύσεις που θα επιδράσουν ευεργετικά στην επιχείρηση σας, αποφεύγοντας όλα τα εμπόδια και τους κινδύνους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ OPUS ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΙΔΡΥΤΩΝ

Η Opus στη μακρόχρονη πορεία της στον κλάδο της συμβουλευτικής, έχει αποδείξει πως είναι μια εκ των κορυφαίων εταιρειών στην εύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων και όχι μόνο, στόχος μας είναι να βρίσκουμε πάντα την καλύτερη λύση για τον πελάτη μας.

Κώστας Γιαννιός

Συνιδρυτής OPUS Δυτικής Μακεδονίας 

Στην Opus Δυτικής Μακεδονίας έχουμε ένα όραμα και αυτό δεν είναι άλλο από το ενισχύσουμε και να καθοδηγήσουμε τις εταιρείες στο σύνθετο και πολύπλοκο κόσμο του επιχειρείν.

Παντελής Γεώργου

Συνιδρυτής OPUS Δυτικής Μακεδονίας